poradnik-weselnyporadnik-weselny-mobile

Drodzy Państwo Młodzi

Ślub to jedno z najważniejszych i najszczęśliwszych wydarzeń w Naszym życiu. Wszyscy pragniemy aby nic go nie zaburzyło. Lista przygotowań przyprawia o zawrót głowy, a Wy już marzycie, żeby odhaczyć wszystkie sprawy na liście i zacząć się cieszyć nadchodzącym dniem. Kiedy ja brałam ślub, nie było pracowni, która zajęłaby się kompleksową, słodką obsługą przyjęcia, nie miałam wyboru smaków, ani wyglądu tortu.  Tort musiałam sama odebrać, następnie zawoziłam go w częściach na salę weselną w dniu ślubu, modląc się po drodze, aby dowieźć go w całości. Wy możecie odetchnąć, gdyż powierzając Nam realizacje słodkiego, ślubnego zamówienia zajmiemy się wszystkim.

Aby ułatwić Wam złożenie zamówienia i przybliżyć proces jego realizacji poniżej przygotowaliśmy

Mini Poradnik Ślubny

;
zbieramy-informacje

1. Zbieramy informacje

  • Data ślubu – powoli Nam sprawdzić dostępność terminu
  • Na ile gości, planowane jest przyjęcie? Możecie podać przybliżoną liczbę gości
  • Gdzie będzie odbywało się przyjęcie? Dzięki tej informacji będziemy mogli zapoznać się z wyglądem sali weselnej.
projekt-tortu

2. Projekt tortu

Z grubsza torty możemy podzielić na:

  • torty pokryte masą cukrową
  • torty naked i semi naked, czyli takie gdzie ciasto w całości albo częściowo prześwituje
  • torty w stylu drip cake, czyli torty, w których spływa polewa tworząc kształt sopli
  • torty w kremie, w których można zastosować rożne techniki dekoracyjne, nadać struktury, różną kolorystykę.

Opiszcie co Wam się podoba. Styl, kolorystykę, motyw przewodni. Możecie załączyć zdjęcie.

Zobacz galerię
wybor-smaku

3. Wybór smaku

To niełatwa decyzja tym bardziej, że sami komponujecie smak tortu, a wybór jest duży. Torty z Naszej pracowni mają trzy warstwy biszkoptu, chrupiąca pralinę oraz dwa przełożenia kremami.

Zapraszamy Państwa na degustację, podczas której prezentujemy trzy smaki do wyboru oraz miło spędzamy czas na rozmowie opracowując projekt Waszego tortu. Koszt degustacji to 100 zł, odliczany od ceny tortu w przypadku podpisania umowy.

Zobacz smaki
cena

4. Cena

Torty wyceniamy na porcje oraz według pracochłonności dekoracji.

Ceny zaczynają się od 18 zł za porcję.

dostawa

5. Dostawa

To my zajmujemy się dostawą tortu na miejsce przyjęcia, bezpośrednio kontaktując się z managerem restauracji, w której odbywać się będzie przyjęcie weselne.

Dostawa na terenie Warszawy jest gratis. Poza teren Warszawy 3 zł/km.

rozliczenia

6. Rozliczanie

Przy podpisaniu umowy pobieramy zadatek w wysokości 30% wartości zamówienia. Końcowej płatności dokonujecie przelewem do dnia dostawy.

Nie zawracamy Wam głowy płatnościami ani w trakcie przyjęcia, ani tuż po jego zakończeniu.

slodki-stol

7. Słodki stół

Poprosimy o informacje czy planujecie zaskoczyć swoich gości słodkim bufetem. Mamy bogatą ofertę słodkości, które możecie dodatkowo zamówić do tortu lub też skorzystać z Naszej fachowej pomocy powierzając Nam organizację Candy Baru wraz z całą aranżacją, dopasowaną do tematu przewodniego wesela.

upominki-dla-gosci

8. Upominki dla gości

Jeśli nie macie pomysłu na upominki dla gości, chętnie zajmiemy się ich przygotowaniem. W ofercie mamy makaroniki, beziki, ręcznie dekorowane ciasteczka.

pandemia

9. A co z tą pandemią?

Drodzy Państwo Młodzi Nasza pracownia wykazuje pełne zrozumienie dla obecnie panującej sytuacji. Jesteśmy bardzo elastyczni i dostosowujemy się do aktualnych norm prawnych.

  • jeśli zacznie obowiązywać zakaz organizacji przyjęć i będziecie je chcieli przenieść na inny termin, to zamówienie zostaje przepisane.
  • jeśli wprowadzone zostanie organicznie dotyczące ilości gości na przyjęciu a Nasza umowa podpisana została na większą ilość gości, wówczas zmniejszamy wielkość tortu.
  • jeśli mimo wszystko zdecydujecie się odwołać przyjęcie, niczego nie tracicie, a wpłacony zadatek będzie mogli wykorzystać na inne produkty, które oferuje pracownia.

Serdecznie zapraszamy do kontaktu i zachęcamy do zapoznania się z poradnikiem weselnym!